Referenser

 

“Parvus har varit våran leverantör av förbrukningsvaror sedan 2008. Fortfarande efter nästan 10års samarbete är servicen extremt bra och samarbetet med våran personliga säljare fungerar helt problemfritt. Kort och gott, hög service och kvalité.”

– Oscar Bergendahl
Chief Operating officer Härryda Mekaniska Verkstad AB

 

“Som ägare och VD på Downstairs ställer jag höga krav på mina leverantörer och ser kvalité och snabb effektiv leverans som en självklarhet. Något som Parvus på ett proffsigt sätt alltid har kunnat leva upp till i alla år. Deras kunniga och trevliga bemötande bidrar ständigt till en fantastisk kundupplevelse.”

– Magnus Bernåker
VD/Ägare Downstairs AB

 

“Parvus AB har servat oss på Strandflickorna under 10 års tid med förbrukningsvaror. Då vi är ett företag som som har många olika typer av gäster såsom bröllop, Spa eller kanske en företagskonferans så vet vi att alla våra kunder ställer extremt höga krav på sin vistelse. Så för oss har det alltid varit viktigt att välja leverantörer med hög kvalité så att vi kan leverera en hög kundupplevelse. Så kan verkligen rekommendera Parvus för deras höga kvalité på deras produkter samt att personalen är proffsig och kunnig med hög service.

– Annelie Fivelsdal
Strandflickorna AB

 

“Vi bytte till Parvus från en annan leverantör av förbrukningsvaror då vi var missnöjda med pris och service. Efter ett år är vi fortfarande supernöjda, vi får en personlig kontakt direkt om vi så önskar, lägger enkelt in våra orders via hemsidan. Efter att ha nyttjat produkterna under ett års tid kan vi även konstatera att vi aldrig  behöver diska eller tvätta om något – Dessutom till ett mycket attraktivt pris!

– Denisa Adam
Lokalvård och Fastighetsskötsel Wästerläkarna AB